Mitsubishi Electric MSZ-ZXV4017S KIRIGAMINE Zseries R32 Хиперинвертор SCOP/APF: 6.9 Енергиен клас: A+++++

Mitsubishi Electric MSZ-ZXV4017S KIRIGAMINE Zseries R32 Хиперинвертор SCOP/APF:  6.9 Енергиен клас: A+++++
Click image for Gallery
Марка: Mitsubishi Electric
Код на продукта: Mitsubishi Electric MSZ-ZXV4017S
Наличност: 10
Цена: 10 4 200.00лв. 3 800.00лв.
Кол-во: +
-
  - или -  
Вид: 
Хиперинвертор
SCOP/APF: 6.9
Енергиен клас: A+++++
Гаранция: 3 год
Охлаждане: 0.6-4.0-5.3 kw
Отопление: 0.6-5.0-11.2 kw
Отпл. при -15 °C 6.0 kw
Отпл. при -20 °C 5.0kw
Ср.консумация охл./отопл.: 0.97-0.96kw
Подходящ за площ: от 40 до 50 кв.м.

В наличност.

Директен внос от Япония.Най -новият модел на MITSUBISHI с несравними показатели за икономичност.ПРАХОВО САМОПОЧИСТВАНЕ. Вградени информационни и светещи индикации в предния панел. Нормална работа при -20С.Топ моделът на MITSUBISHI. Рекордьор по ниски нива на шум,само 19db на вътрешното тяло. Всички възможни екстри: > генератор на кислород.Плазмен,титаниев и фотокаталитичен обезмирисяващ филтър. > Moving senzor-око, което гледа къде ходиш в стаята и настройва клапите на другата страна,за да не духа в/у човека. >TERMO SENZOR следи за топлината в стаята като мери температурата на стените,тавана и пода. >Възможност за регулиране на влажността в стаята. > Плазмен филтър за пречистване на въздуха Дезодориращ плазмен филтър. I-see Sensor-инфрачервен сензор автоматично прверява температурата по пода в обхват от 150" ъгъл.Специалистите на компанията са го изобретили специално за Япония,защото японците прекарват повече от времето си на пода.По този начин се постига едно равномерно затопляне на стаята и по ниска консумация.24часов йон генератор и куп други екстри утвърждават моделът като най-луксозен на световният климатичен пазар.
Възможност за коригиране на температурата с точност до 0,5C
Сензорът или окото позволява в отделна зона от стаята, например където играе вашето дете, да бъде поддържана определена температура. Другата разновидност на тази екстра е изпращането на въздушният поток в зона, различна от тази, в която в момента се намира човек. Ако в стаята са засечени двама души, сензорът за движение, заедно с режима комфорт (охлаждането е насочено към тавана,затоплянето към пода), ще се погрижат въздушния поток да е далеч от тях. Ако не са засечени хора, уредът автоматично ще превключи на енергоефективна настройка.


Плазменият филтър
Попаднали под 4800V напрежение, бактериите ,вирусите ,гъбите и спорите на растения нямат шанс. По-едрите частици като прах , животински косми и др., които са успели да преминат през противопраховия филтър се наелектризират при преминаване през плазмата и се натрупват върху електростатичния филтър. Плазмата е вечна и не изисква допълнителна подмяна. Освен всичко това, плазма филтърът йонизира въздуха с отрицателни йони.

АВТОМАТИЧНО ПРАХОВО САМОПОЧИСТВАНЕ с обезмирисяващ филтър KIRAKIYO


71 пинов сензор за максимален комфорт.3-степенно измерване на температурата върху тялото на потребителя, за предотвратяване измръзването на крайниците.* Посочената минимална квадратура е желателна на отопление, а максималната - на охлаждане (за изолирани помещения). Квадратурите са при стандартна височина на стаите 2,60 м.