За фирмата

Ние, в Борса Плазма, имаме за основен приоритет да отговаряме винаги на потребителското търсене като предоставим на клиентите си богат асортимент от потребителска електроника, електротехника, офис оборудване и телекомуникационни продукти, отговарящи на най-новите технологии и достижения в тази сфера, с гарантирано качество, конкурентни пазарни цени, както и осигурена сервизна поддръжка. Като компания, която среща своите клиенти с авангарда и иновацията, ние се стремим винаги да сме най-информирани, най-радикални, да сме първи, да сме гъвкави и да помагаме на нашите клиенти да направят правилния избор.

Borsaplazma е онлайн магазин за мобилни телефони, лаптопи, таблети, климатична техника, компютри и периферия, цифрови фотоапарати и телевизори. При нас имате възможност да разгледате най-новите артикули предлагани на пазара на атрактивни цени.В нашия магазин ще намерите всички нови модели мобилни телефони и смартфони на най-утвърдените марки като Samsung, Sony, HTC, Apple, LG, Lenovo, Microsoft, Huawei, Xiaomi, CAT и Nokia

    За нас е от изключителна важност клиентите ни да останат доволни, за това се стремим към пълноценно общуване, бърза доставка и компетентни отговори.

     Разгледайте богатия ни каталог от артикули и открийте най-подходящия за вас.

 

      Екипът на Борса Плазма