Японски Климатик Mitsubishi MSZ-GV2221, Ново поколение хиперинвертор, BTU 10000, А+++, Нов 15-20 м²

Японски Климатик Mitsubishi MSZ-GV2221, Ново поколение хиперинвертор, BTU 10000, А+++, Нов 15-20 м²
Click image for Gallery
Марка: Mitsubishi Electric
Код на продукта: Японски Климатик Mitsubishi MSZ-GV2221
Наличност: 12
Цена: 12 1 650.00лв.
Кол-во: +
-
  - или -